Kotilieden Viihdytään kotona -kampanja tukee poikkeusoloissa: Varmista näkyvyytesi suosittujen sisältöjen joukossa

Koronakevät muutti suomalaisten arjen kertaheitolla. Kotiliesi auttaa suomalaisia selviämään näistä oudoista ajoista – onko mainostajan viesti samansuuntainen?

Kotilieden ja Kotiliesi.fi:n sisältöjen suosio jatkaa kasvuaan viikko toisensa perään. Kodin ympärille keskittyvät aihepiirit tarjoavat kävijöille ideoita, tukea ja iloa kotonaoloon. Esimerkiksi nämä Kotiliesi.fi:n sisällöt ovat kasvattaneet kävijämääriään kuluvan kevään aikana: 

  • Leipominen on nyt todella in!​ 
  • Arkiruoka on arvossaan: ruoanlaittoon kotona haetaan vinkkejä ja reseptejä​ 
  • Terveys- ja hyvinvointijuttuja janotaan 
  • Puutarhanhoito inspiroi​, kun muut harrastukset ovat rajoitettuja 

Pääsiäistä ja muita kevään juhlia juhlitaan, mutta tänä vuonna eri tavalla kuin ennen: perheen kesken tai etänä.

Kotilieden Viihdytään kotona -kampanja on alkanut – vielä ehdit mukaan! 

Viihdytään kotona  –kampanja näkyy huhtikuun alusta alkaen Kotiliesi.fin etusivulla ja kaikissa sivuston kotoilusisällöissä.  

7.5. ilmestyy Kotilieden upea Viihdytään kotona -erikoisnumero (KO 10/20), joka on visuaalisesti houkutteleva kotoilijan käsikirja ja selviytymispakkaus​. Lehti on irtonumeromyynnissä peräti kaksi kuukautta. 

Mainostajalla on useita eri mahdollisuuksia näkyä näissä sisällöissä. Ota yhteyttä Otavamedian mediamyyntiin ja kysy tarjousta! 

Muistathan! Kotilieden uudet näyttävät teemaosiot ovat nyt superajankohtaisia

Kotiliesi.fin uutuussisällöt, näyttävät teemaosiot ovat nyt entistä ajankohtaisempia. Teemaosioissa mainostaja saa kohdennetun näkyvyyden ja tavallista näyttävämpiä mainosratkaisuja.  

Maaliskuussa avattu Ihana puutarha -teemaosio kokoaa yhteen kaiken sisällön puutarhanhoidosta, jota viherpeukalot janoavat.  

Paras pääsiäinen -teemaosiossa juhlitaan pääsiäistä tänä vuonna poikkeusoloissa, mutta samalla tavalla askarrellen ja herkutellen kuin yleensäkin. 

Tässä kuussa avautuu vielä kaksi uutta teemaosiota. 21.4. avautuvassa Ihanat juhlat -osiossa jaetaan parhaat vinkit ja ideat kevään ja kesän juhliin. Tänäkin vuonna juhlimme vappua, äitienpäivää, valmistujaisia ja juhannusta, mutta nyt pienemmässä perhepiirissä tai etäyhteyden avulla. 

Grillaussesonki käy tänä keväänä entistä kuumempana, kun suomalaisten arki huipentuu omille pihoille ja parvekkeille. Kotilieden 28.4. avautuva Grilli kuumaksi -teemaosio kokoaa yhteen Kotilieden suositut grillausjutut ja -reseptit. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä