Sanna Grav liikkuvan kuvan tuottajaksi

Ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Sanna Grav aloittaa Otavamedia OMAn liikkuvan kuvan tuottajana tänään maanantaina.

Riku Österlund

Otavamedia OMAn uudeksi liikkuvan kuvan tuottajaksi on nimitetty 11.9. alkaen ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Sanna Grav. Gravilla on monipuolinen tausta ohjaajana, tuottajana sekä käsikirjoittajana sekä teatterin, liikkuvan kuvan tuotantojen kuin radionkin puolella.

Gravin mukana Otavamedia OMAn digitaalisten palveluiden tiimiin saadaan huippuluokan asiantuntemusta elokuvallisesta tarinankerronnasta ja henkilöohjauksesta.

”Tuotamme yritysasiakkaillemme oman median digitaalisia ratkaisuja erittäin laajalla skaalalla verkkosivustojen rakentamisesta webcast-lähetyksiin. Sannan osaaminen ja dynaaminen ote tuovat timanttista lisäpotkua sekä asiakkaidemme liikkuvan kuvan tuotantoihin että koko digitiimimme toimintaan ja uusien ratkaisujen kehittämiseen”, Otavamedia OMAn Head of Digital Riku Österlund toteaa.

Graville Otavamedia on jo talona tuttu. Hän on aiemmin tehnyt yhteistyötä freelancerina Otavamedian omien sekä Otavamedia OMAn asiakastuotantojen parissa. Gravin kädenjälkeä on muun muassa viime vuonna ilmestynyt Suomen Kuvalehden 100-vuotisdokumenttielokuva.

”Liikkuvan kuvan mahdollisuudet kohderyhmien tavoittamisessa, vuorovaikutuksen rakentamisessa sekä tiedon ja tunnekokemusten välittämisessä ovat rajattomat. Astun Otavamedian riveihin toisaalta nöyränä ja valmiina oppimaan konkareilta, toisaalta kuplivaa intoa ja optimismia täynnä. Leikkimielellä ja seikkailumielellä tässä ollaan, kuten yleensäkin”, Grav kertoo.

Tervetuloa liikuttamaan meitä ja kuvia, Sanna!

 

Lisätiedot: Riku Österlund, Head of Digital, Otavamedia OMA, riku.osterlund@otava.fi, p+358503892949