Suomen Kuvalehden päätoimittajaksi on nimitetty Matti Kalliokoski

Suomen Kuvalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty 10.8.2020 alkaen Matti Kalliokoski. Toimenkuvaan kuuluu myös vastaavan päätoimittajan tehtävä samaan mediaperheeseen kuuluvissa Kanava ja Parnasso -erikoislehdissä.

Suomen Kuvalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty 10.8.2020 alkaen Matti Kalliokoski.  Toimenkuvaan kuuluu myös vastaavan päätoimittajan tehtävä samaan mediaperheeseen kuuluvissa Kanava ja Parnasso -erikoislehdissä.

Kalliokoski, 50, on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, ja hän on käynyt myös Sanoma Osakeyhtiön toimittajakoulun. Tällä hetkellä hän on pääkirjoitustoimituksen esimies Helsingin Sanomissa. Sitä ennen hän toimi päätoimittajana Ilkassa. Kalliokoski on työskennellyt myös muun muassa tasavallan presidentin kansliassa, Nokia Telecommunicationsissa sekä Ulkopoliittisessa instituutissa. Hän on myös tehnyt tietokirjoja, joista tuorein on yhdessä Marjaliisa Hentilän ja Armi Viidan kanssa kirjoitettu kansanedustaja ja runoilija Hilja Pärssisen elämäkerta Uuden ajan nainen (2018).

Suomen Kuvalehti on Otavamedian julkaisema yhteiskunnallisia ilmiöitä ja uutisten taustoja avaava viikkolehti, jonka lukijamäärä on 270 000 ja verkkopalvelun viikoittainen kävijämäärä n. 200 000.  Kanava on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä kulttuuripoliittinen erikoislehti ja Parnasso on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kirjallisuuslehti.

Otavamedia Oy:n toimialana on aikakaus- ja asiakasmedioiden kus­tannus- ja julkaisutoiminta. Otavamedia on kaikilla näillä toimialoilla suurin Suomessa ja se on osa Otava-konsernia.

Lisätietoja:
Katriina Kaarre, julkaisujohtaja, Otavamedia, puh. 050 310 3050
Matti Kalliokoski, puh. 040 152 3554

Uutinen nimityksestä luettavissa myös Suomen Kuvalehdessä.