Ennuste: Golfpisteen kesästä 2024 on tulossa kuuma

Golfpisteen Jäsenkortti kokee merkittävän uudistuksen ja etujen aalto jatkaa kasvamistaan, samalla kolme ensiluokkaista golfkiertuetta täyttää kalenterit ja kukoistaa ympäri Suomen. Golfarit odottavat innokkaana nopeasti lähestyvää sesonkia ja antavat parastaan valmistautuen tulevaan monin eri tavoin. Missä golfareita sitten tavoitellaan vuoden 2024 pelikaudella?

Golfpisteen Jäsenkortti tulee uudistumaan huomattavasti, pyrkien tarjoamaan entistä käytännöllisemmän kokemuksen kaikille aktiivisille golfareille ympärivuotisesti. Aikaisemman kaksi green feetä yhden hinnalla -etuuden lisäksi tarjolla on konkreettisia etuja muun muassa opettaville ammattilaisille, sekä sisäharjoittelu- ja simulaattoripaikoille.

Tällä hetkellä yksi Golfpisteen vaikuttavimmista verkkopalveluista on Golfpiste Teetime, jonka avulla golfaajat voivat näppärästi selata ja varata vapaana olevia peliaikoja eri kentiltä, kattaen kaikki kotimaiset golfkentät tulevalla kaudella.

Uusi käyttökokemus ja etumaailma maksimoi golfelämyksen

Tänä vuonna Golfpiste astuu uudelle polulle laajentaen palveluvalikoimaansa, painottuen digitaaliseen kasvuun. Yksi merkittävistä uudistuksista on Golfpisteen uusi APP, jonka lanseeraaminen on ajoitettu alkukeväälle. Applikaatio tulee tekemään golfareiden arjesta entistä helpompaa, kun tarvittavat palvelut kulkevat kätevästi taskussa mukana.

Golfpisteen uusiin ja moderneihin palveluihin kuuluvat muun muassa kenttäopas ja kenttäbongaus, jotka tarjoavat ajankohtaisen informaation lisäksi viihdyttävän tavan seurata omia pelattuja kenttiä ja miten on sijoittunut kenttäbongareiden rankingissa.

Uudistunut konsepti vetoaa lisäarvollaan ja sulavuudellaan golfareihin, mikä tuo enemmän innokkaita harrastajia yhteisöön. Golfpiste on vakuuttava kanava mainostajille, sillä golfarit ovat erityisen vastaanottavaisia viestinnälle ollessaan golf moodissa. Meidän avullamme kuluttajista saa nopeasti kanta-asiakkaita.

Lisätietoja yhteistyöstä voi kysyä Golfpisteen henkilökunnalta täältä.

”Golfpisteen korkeatasoiset kiertueet täyttävät kesäkalenterit ja tarjoaa mainostajille täydellisen tilaisuuden olla siellä, missä huippugolfarit ovat!”


Golfpisteen tapahtumakiertueet jatkuvat tänä kesänä, aloittaen Audi Businessaamun 16. kauden. Tämä maailmanluokan yritysgolfkonsepti kokoaa yhteen 164 joukkuetta ja yli 550 pelaajaa yli 300:sta eri yrityksestä. Toukokuussa golfkentillä verkostoituvat yritysjohtajat ja päätöksentekijät tuloksellisten aamutapahtumien merkeissä. Osallistuvat yritykset kilpailevat myös siitä, kuka on Suomen johtava golfaava yritys, sillä kiertueen pelaajat edustavat yrityksissään vaikuttavia henkilöitä. He ovat kuluttajina myös poikkeuksellisen vetovoimainen kohderyhmä.

BMW Ladies Golfissa pelataan seitsemän osakilpailua kesäkuusta lähtien ympäri Suomea. Tämä kiertue on suunnattu golfaaville naisille, jotka profiilitutkimusten mukaan ovat nelinkertaisia ostovoimaltaan verrattuna keskimääräiseen väestöön. Ladies Golfin viestintäkanavat (verkkosivut, uutiskirje ja some) yhdessä Golfpisteen omien kanavien kanssa, takaavat vaikuttavan ja kaikki kotimaiset naisgolfarit tavoittavan viestinnän, tehden siitä vastustamattoman konseptin ostovoimaisia naiskuluttajia tavoitteleville kumppaneille.

Golfkesä-konseptin tapahtumat kiertävät jälleen yli kahdellakymmenellä eri kentällä ympäri suomen. Osakilpailuissa on mukana yli 2000 eri golfaria, jotka kohtaavat toisensa auringon värittämillä viheriöillä. Tapahtumien lisäksi golfarit tavoitetaan tehokkaasti yhdistämällä Golfpisteen kanavat Golflehden välissä jaettavaan 110 000 kappaleen Golfkesä-liitteeseen ja Golfkesä verkkosivuihin, tämä setti takaa koko golfpopulaation peiton jälleen kerran – vaikuttavasti.

Golfarit virittäytyvät ja varustautuvat aktiiviseen kevääseen

Golfarit valmistautuvat parhaillaan tulevaan kauteen monin eri tavoin. Itse golfin osalta pääpaino on omien taitojen kehittämisessä sisäharjoitushalleissa, joiden sijainnit löytyvät kätevästi Golfpiste.com sivuston kautta. Golfarit pääsevät kätevästi samalla klikkauksella tutustumaan kauden uutuustuotteisiin ja päivittämään välineet kuntoon.

Golfarin kevätkauteen sisältyy olennaisena osana myös golfmatkat ulkomaille. He matkustelevat huomattavasti enemmän kuin keskimääräinen väestö ja elävät aktiivisesti nauttien monipuolisista aktiviteeteista. Golfareiden elämäntyyliin kuuluu monipuolista liikuntaa, kuten talvilajeja hiihtoa ja laskettelua, sekä sisäpelejä kuten jääkiekkoa ja padelia.

Aktiivisen golfarin on siis tärkeää tunnistaa oman hyvinvointinsa merkitys ja ylläpitää kehoaan ympärivuotisesti, jotta kivut ja lihasjäykkyydet eivät häiritsisi kesän pelejä. Lisäksi kehon vahvistuminen tuo mukanaan suorituskyvyn parantumisen, mikä ei varmasti jätä ketään golfaria kylmäksi – kukapa ei ilahtuisi huomatessaan oman pallon lentävän entistä pidemmälle.

Kaiken kaikkiaan odotettavissa on jälleen äärimmäisen aktiivinen ja vauhdikas golfkesä, jonka keskiössä Golfpiste loistaa uudistuneine palveluineen, sisältöineen ja tapahtumineen!Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä yksilöllinen ja toimiva ratkaisu!

Sami Markkanen
Liiketoimintajohtaja, Golfpiste
+358 40 586 8872

Ota yhteyttä