TM 70 juhlavuosi on lähtöviivalla

”Tekniikan Maailma on 70 vuoden historiansa aikana auttanut kuluttajaa ymmärtämään maailman muuttumista ja tekemään järkeviä ostovalintoja. Tämä perinne jatkuu. Maailmassa, jossa huuhaa leviää, tarve tutkitulle tiedolle on suurempaa kuin koskaan.” Lue päätoimittaja Sami Rainiston terveiset juhlavuotta käynnistelevästä toimituksesta ja mainostajan erikoisedut juhlanumeroon 8, kuten lisäjakelu!

Tervehdys Tekniikan Maailman toimituksesta!

Toimituksen tekemisessä katse on juuri nyt numerossa 8/2023, joka on 70-vuotisjuhlanumeromme. Tulossa on laaja, 164-sivuinen liimaselkäinen lukupaketti, joka ilmestyy 27. huhtikuuta.

Ei huolta, juhlalehdessämmekin on ”tavallinen” annos Tekniikan Maailmaa, eli koeajoja, testejä ja vertailuja – sekä muun muassa kaasuauto Škoda Octavian käyttötestin loppuraportti. Sen lisäksi tulossa on myös iso juhlapaketti, jossa katsomme Tekniikan Maailman menneisyyteen, nykyisyyteen, ja myös tulevaisuuteen.

Olen itse työstämässä juttua, jossa kootaan yhteen hieman pieleen menneitä ennusteita Tekniikan Maailman historiasta. Olemme esimerkiksi muutamankin kerran hieman etunojaisesti ennustaneet sähköautojen tuloa jo 1970-luvulta lähtien. Toisaalta 60-vuotisjuhlanumerossamme kymmenen vuotta sitten autoilun tulevaisuutta pohtivassa artikkelissa onnistuimme sivuuttamaan sähköautot kokonaan… Ja onpa pääkirjoitussivullamme ollut arvio, että matkapuhelimista ei tule koskaan koko kansan laitteita.

Kun vanhoja lehtiä käy tällä silmällä läpi, puna nousee välillä poskille ja mieleen tulee ajatus, että ehkä meidän pitäisi pysyä poissa ennustusleikeistä. Mutta aivan kokonaan emme malta niin tälläkään kertaa tehdä. Juhlalehdessä kysymme eri alojen asiantuntijoilta näkemyksiä tulevaisuudesta. Mahdolliset virheet eivät siis mene meidän piikkiimme.

Vanhoja juhlalehtiä voi muuten lukea vielä näköislehtiarkistostamme. Täältä löytyy esimerkiksi 60-vuotisjuhlalehti ja täältä 50-vuotisjuhlalehti.

Juhlalehteä varten haluamme kuulla myös lukijoilta muistoja Tekniikan Maailmasta. Jaamme lukijoiden kesken Victorinoxin TM70-linkkuveitsiä. Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä.

Luvassa on muitakin kiintoisia yllätyksiä. Tätä numeroa kannattaa odottaa!

Sami Rainisto

Sami Rainisto
Päätoimittaja
Tekniikan Maailma
sami.rainisto@otava.fi

Erikoisetu TM 8 juhlanumeron ilmoittajille

  • Juhlanumerossa ilmoittavat saavat oman logonsa mukaan onnitteluseinälle ”Tekniikan Maailman juhlanumerossa mukana”
  • Onnitteluseinälle pääsevät mukaan juhlanumeroon vähintään kokosivun ilmoituksen ostaneet
  • Onnitteluseinä toteutetaan myös verkkosivustolle
  • Onnitteluseinän paikat eivät ole myynnissä erikseen

Kysy lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.

Sinun logosi tähän

Onnitteluseinän lisäksi syitä lähteä mukaan juhlanumeroon

  • Tavallisen TM-sisällön lisäksi laaja, 40–50-sivuinen 70-vuotisjuhlakokonaisuus.
  • Juhlanumero on upea liimaselkäinen, 164-sivuinen erikoislehti!
  • Tuhtia lukupakettia luetaan pitkään ja huolella
  • Lisäjakelu ostovoimaisille Veneen ja Kipparin tilaajille
  • Laajennettu myyntipistepeitto irtonumeromyynnissä
  • Kokonaistavoittavuus on jopa 300 000

Viimeinen varauspäivä 31.3., toimi nyt!

Onnittelukakku

Juhlanumero käynnistää TM:n juhlavuoden, mutta luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista. Mainostaja, varmista näkyvyytesi.

Lähde mukaan TM:n juhlavuoteen!

Niko Vahtera
Key Account Manager
+358 50 359 0577

Ota yhteyttä