Otavamedia OMA

Otavamedia OMAssa suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme asiakkaidemme kumppanina vaikuttavaa omaa mediaa.

Me Otavamedialla uskomme, että yritysten omalla medialla tulee olemaan entistä suurempi rooli liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa ja strategioiden toteuttamisessa. Vahva oma media yhdistettynä oivaltaviin ostetun median ratkaisuihin muodostaa ylivertaisen kokonaisuuden, jossa molemmat osat tekevät töitä yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden eteen. Ostetun median rooli on herättää ihmisten kiinnostus. Omassa mediassa heistä jalostetaan sitoutuneita yleisöjä ja ennen pitkää asiakkaita.

Otavamedia OMAssa olemme asiakkaan liiketoiminnan tavoitteista lähtevä oman median kumppani. Rakennamme asiakkaillemme vaikuttavaa, liiketoiminnan tavoitteita tukevaa ja yrityksen strategiaa toteuttavaa monikanavaista omaa mediaa. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme asiakkaidemme oman median ratkaisuja intohimolla. Haastamme jatkuvasti sekä itsemme että asiakkaamme rakentamaan omasta mediastaan alansa kiinnostavimman.

Tätä me teemme:

Olemme osa Otavamedian Yritysasiakkuuksia ja Otava-konsernia. Toteutamme ylpeinä Otava-konsernin yhteisiä arvoja: haluamme, että vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys ohjaavat tekemistä kaikessa mihin ryhdymme. Asiakkaamme hyötyvät Otavamedian luotettavuudesta suomalaisten ja kanavariippumattomien mediaratkaisujen tuntijana. Mediatalo osaa tehdä vaikuttavaa mediaa myös asiakkailleen.

Ennen kaikkea, me tykkäämme tehdä merkityksellisiä asioita. Tiedämme, että asiakkaamme kaipaavat kumppaneita, jotka sparraavat ja kirittävät. Siksi haluamme rohkaista teitä ajattelemaan oman ja ostetun median roolit uusiksi.  Lupaamme, että se on paitsi fiksua myös hauskaa.

Otavamedia OMA numeroina:

  • Suunnittelemme ja tuotamme omaa mediaa noin sadalle asiakkaallemme.
  • Meillä työskentelee noin 70 viestinnän, sisältömarkkinoinnin, digisuunnittelun, graafisen suunnittelun ja liikkuvan kuvan asiantuntijaa.
  • Vastaamme kymmenistä digipalveluista.
  • Tuotamme vuodessa noin 300 videota ja 200 webcastia.
  • Käsissämme syntyy keskimäärin yksi 48-sivuinen julkaisu joka päivä.
  • Kaksi toimipistettämme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Miksi yritys tarvitsee oman median? Keräsimme viisi syytä!

Lue lisää

Haluatko saada oman median tukemaan tavoitteitasi?

Risto Laine
Myyntijohtaja
0400 678 188

Ota yhteyttä