Vappu Pimiä blogiyhteistyöhön Kotilieden kanssa

Kotiliesi perustaa uuden blogiyhteisön ruoanlaiton ja leivonnan ympärille. Samalla Vappu Pimiä aloittaa Kotilieden ruokabloggaajana. ”Vappu on tämän päivän Kotiliesi-nainen”, Kodin lehtien vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi Otavamedialta iloitsee yhteistyön käynnistymistä.

Suosituista ruokaresepteistään tunnettu Kotiliesi lanseeraa syyskuun alussa Kotiliesi.fi-sivustollaan uuden ruokablogiyhteisön, jonka tavoitteena on tarjota laadukas koti ruokabloggaajille ja roppakaupalla uusia reseptejä suomalaisille. Mainostajille ruokablogiyhteisö mahdollistaa uusia kaupallisia yhteistyömahdollisuuksia.

Turvaa tunnetusta brändistä

Kotiliesi on aina ollut vahva ruokamedia ja sivustoltamme löytyy jo nyt yli 6 000 reseptiä. Blogiyhteisö tulee tuomaan mukanaan uusia tekijöitä, nopeaa reagointia ruokatrendeihin sekä yhä kiinnostavampia reseptejä myös nuorelle kohderyhmälle. Samalla ruokabloggaajat hyötyvät Kotilieden osaamisesta ja 95-vuotiaan brändimme arvovallasta”, Kodin lehtien vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi Otavamediasta kertoo.

Yhteisöön haetaan jo mainetta hankkineiden ruokablogien lisäksi myös täysin uusia nimiä raikkaine ideoineen. Bloggaajien rekrytointi toteutetaan kilpailulla ja yleisöäänestyksellä kesän aikana. Ruokablogiyhteisö avataan Kotiliesi.fi-sivustolle vaiheittain syyskuun alkuun mennessä.

Vappu Pimiä blogiyhteisön kasvoiksi

Ruokablogiyhteisöön liittyy myös keittokirjoistaan ja ruokaohjelmistaan tuttu Vappu Pimiä, joka tulee antamaan kaksi kertaa viikossa Kotiliesi.fi:ssä ruokavinkkejä suoraan omasta keittiöstään. Pimiä tulee tekemään Kotiliesi.fi:hin myös ruokavideoita sekä erilaisia kaupallisia yhteistyökuvioita.

”Odotamme innolla yhteistyötä Vappu Pimiän kanssa. Hän on sydämestään aito ruokaihminen, joka on jo näyttänyt alalla kyntensä. Vappu on oikein tämän päivän Kotiliesi-nainen”, Hakoniemi sanoo.

Jos kiinnostuit kaupallisista yhteistyömahdollisuuksista, ota yhteyttä mediamyyntimme yhteyshenkilöösi.