Blogiesittelyt

Vaikuttajamarkkinoinnin suosio kasvaa koko ajan, sillä bloggaajien suosituksilla on iso merkitys lukijakunnan käyttäytymiseen. Tutustu Otavamedian bloggaajiin – millainen blogiyhteistyö olisi sinun brändillesi hyvä vaikuttajamarkkinoinnin tapa?

Ihan mamina

Ihan mamina

Blogin takana vaikuttaa Niina Mantere: äiti, somepersoona, sairaanhoitajaopiskelija ja imetystukiäiti, joka haluaa rikkoa äitiyden tabuja ja antaa vertaistukea lapsiperhearkea eläville.

Kolmistaan

Kolmistaan

Karoliina Pentikäisen supersuosittu blogi kertoo uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista, vanhasta puutalosta ja yrittäjän elämästä. Karoliina on ammattibloggaaja, kirjailija, copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen.

Sopivasti ihana

Sopivasti ihana

Riikka Väänänen on entinen kosmetiikkakouluttaja ja pitkäaikainen kauneustoimittaja. Riikka suhtautuu kauneudenhoitoon vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Meikki on leikkiä ja sen voi aina pestä pois!

Janina Fry 360°

Janina Fry 360°

Janina Fry on tunnettu yrittäjä, muotisuunnittelija, juontaja ja esiintyjä sekä kahden kouluikäisen lapsen äiti. Janinan blogi sisältää hyvinvointia, muotia, kauneutta ja kokkailuja. Janina kirjoittaa myös vuosien varrella saamistaan oivalluksista ja tämän päivän kuulumisista, huumoria unohtamatta.

Mutsis on

Palkittu ja arvostettu perheblogi

Mutsis on -blogi on Suomen suurimpia ja pitkäikäisimpiä perheblogeja. Blogi on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla: mm. Paras perheblogi vuonna 2015. Blogia kirjoittaa kolmen lapsen äiti Emilia. Blogi on aito, elämänmakuinen katsaus Emilian perheen arkeen ja arvoihin. Emilialla on vankka kokemus kaupallisista yhteistöistä ja hän on ammattitaitoinen valokuvaaja.

Xenia’s Day

Iloinen ja pirteä Xenia avaa blogissaan oven elämäänsä

Xenia’s Day -blogissa sisustetaan omakotitaloa Porvoossa, pohditaan perhearkea yrittäjän näkökulmasta sekä jaetaan vinkkejä kauneuteen ja pukeutumiseen. Xenialla on kolme lasta.

Suklaapossu

Suomen suurin leivontablogi!

Suklaapossun keittiössä häärää kolmen lapsen äiti, joka leipoo intohimolla herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Leivonnaisten nopeus ja helppous on valttia, mausta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan Suklaapossun omaan reseptipankkiin!

Glitz & Glam

Blogi kauneutta ja hyvää oloa arvostavalle

Glitz & Glam-blogin takana on kauneusalan ammattilainen Minna. Blogissa testataan kauden kosmetiikka- ja kauneudenhoitotrendit sekä jaetaan meikkivinkkejä arjesta juhlaan.

Sormustin

Ompelukoneen surinaa, sukkapuikkojen kilinää

Anni Ignatius on käsityöintoilija henkeen ja vereen. Blogissaan Anni kertoo elämästään käsityöharrastuksen näkökulmasta ja tarjoilee myös erilaisia käsityö- ja DIY-ohjeita. Anni valmistaa mielellään kaiken mahdollisen itse ja tarttuu empimättä erilaisiin käsityöprojekteihin.

Havaintoja parisuhteessa

Havaintoja parisuhteessa

Supersuositun rakkausbloggaajan Sami Minkkisen aito ja elämän makuinen parisuhdeblogi. Tunnettu mediapersoona Sami Minkkinen antaa yleisölleen sitä kuuluisaa miesnäkökulmaa parisuhteesta ja rakkaudesta.

Äiti ja melukylän lapset

Kurkistus suurperheen arkeen

Blogia kirjoittaa seitsemän lapsen äiti Terhi Nyykooli, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu!
Vaipparallia ja vertaistukea pilke silmäkulmassa.

Yli pyykkivuorten

Huumoria, vertaistukea ja rakkautta

Blogia kirjoittaa nelikymppinen yhden alakoululaisen ja kahden teini-ikäisen lapsen äiti Hanna Maaria Pirkkalasta. Hanna kirjoittaa osuvia havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta ja ruuhkavuosiarjesta huumorin keinoin. Tärkeä osa blogia on blogin Facebook-sivun ympärille syntynyt yli 7000 tykkääjän yhteisö, joka keskustelee aktiivisesti äitiyteen liittyvistä aiheista.

Operaatio Äiti

Lifestyle-blogi lapsiperheen silmin

Operaatio Äiti -blogia kirjoittaa Helsingin Lauttasaaressa perheineen asuva Anette Aho. Blogissa käsitellään asumista, lastenvaatteita, uusperheen arkea ja hämmästellään elämää monelta kantilta.

Eveliina Matilda

Lifestyleblogi perhe-elämästä 100-vuotiaassa puutalossa

Eveliina Matilda on blogi lapsiperheen elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista.

Desire Nyman

Elämää uusioperheessä

Desire Nyman on kahden pienen tytön äiti, joka kirjoittaa osuvista ja kantaa ottavista teksteistä tunnettua blogia. Blogi kuuluu Suomen suosituimpien perheblogien joukkoon.

Himahella

Ruuan ja viinin harmoniaa

Tiina Rantanen on monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, kotitalous-opettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti, jonka ruokafilosofia on ”herkkuja helposti”, eikä blogin ohjeet tee siitä poikkeusta.

Jyllannin suomineito

Perhe-elämää Tanskassa

Tanskassa asuva bloggaaja Terhi-Anneli on vegaaniperheen äiti, kuvaaja ja elokuvantekijä: tämä näkyy blogissa upeina, tunnelmallisina kuvina. Terhi kirjoittaa perheensä elämästä ja tarttuu rohkeasti myös yhteiskunnallisiin aiheisiin.