Blogiesittelyt

Vaikuttajamarkkinoinnin suosio kasvaa koko ajan, sillä bloggaajien suosituksilla on iso merkitys lukijakunnan käyttäytymiseen. Tutustu Otavamedian bloggaajiin – millainen blogiyhteistyö olisi sinun brändillesi hyvä vaikuttajamarkkinoinnin tapa?

Kalastajan vaimo

Esteetikon elämää Norjassa

Suosittu Kalastajan vaimo -blogi on Annan blogiverkon uusi tulokas. Blogia kirjoittava Johanna Alvestad on ryhmäliikuntaohjaaja, kahden ihanan teinin äiti, intohimoinen neuloja ja ennen kaikkea esteetikko. Norjassa asuva Johanna somistaa ja tuunaa kotia sekä avaa oven vaatekaappiinsa.

Ihan mamina

Ihan mamina

Blogin takana vaikuttaa Niina Mantere: äiti, somepersoona, sairaanhoitajaopiskelija ja imetystukiäiti, joka haluaa rikkoa äitiyden tabuja ja antaa vertaistukea lapsiperhearkea eläville.

Kolmistaan

Kolmistaan

Karoliina Pentikäisen supersuosittu blogi kertoo uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista, vanhasta puutalosta ja yrittäjän elämästä. Karoliina on ammattibloggaaja, kirjailija, copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen.

Sopivasti ihana

Sopivasti ihana

Riikka Väänänen on entinen kosmetiikkakouluttaja ja pitkäaikainen kauneustoimittaja. Riikka suhtautuu kauneudenhoitoon vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Meikki on leikkiä ja sen voi aina pestä pois!

Janina Fry 360°

Janina Fry 360°

Janina Fry on tunnettu yrittäjä, muotisuunnittelija, juontaja ja esiintyjä sekä kahden kouluikäisen lapsen äiti. Janinan blogi sisältää mm. hyvinvointia, muotia ja kauneutta. Tukholmassa asuva Janina sukkuloi kahden kotimaan välillä ja elää kiireistä yrittäjän arkea. Janina kirjoittaa myös vuosien varrella saamistaan oivalluksista ja tämän päivän kuulumisista, huumoria unohtamatta.

Xenia’s Day

Iloinen ja pirteä Xenia avaa blogissaan oven elämäänsä

Xenia on kokenut vaikuttaja, joka asuu perheensä kanssa omakotitalossa Porvoossa. Blogissa sisustetaan kotia, pohditaan perhearkea yrittäjän näkökulmasta sekä jaetaan vinkkejä kauneuteen ja pukeutumiseen. Xenialla on neljä lasta, nuorin lapsi syntyi kesällä 2022.

Suklaapossu

Suomen suurin leivontablogi!

Suklaapossun keittiössä häärää kolmen lapsen äiti, joka leipoo intohimolla herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Leivonnaisten nopeus ja helppous on valttia, mausta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan Suklaapossun omaan reseptipankkiin!

Glitz & Glam

Blogi kauneutta ja hyvää oloa arvostavalle

Suositun Glitz & Glam -blogin takana vaikuttaa kauneusalan ammattilainen Minna. Blogissa testataan kauden kosmetiikka- ja kauneudenhoitotrendit sekä jaetaan meikkivinkkejä arjesta juhlaan.

Sormustin

Ompelukoneen surinaa, sukkapuikkojen kilinää

Anni Ignatius on käsityöintoilija henkeen ja vereen. Blogissaan Anni kertoo elämästään käsityöharrastuksen näkökulmasta ja tarjoilee myös erilaisia käsityö- ja DIY-ohjeita. Anni valmistaa mielellään kaiken mahdollisen itse ja tarttuu empimättä erilaisiin käsityöprojekteihin.

Havaintoja parisuhteessa

Havaintoja parisuhteessa

Supersuositun rakkausbloggaajan Sami Minkkisen aito ja elämän makuinen parisuhdeblogi. Tunnettu mediapersoona Sami Minkkinen antaa yleisölleen sitä kuuluisaa miesnäkökulmaa parisuhteesta ja rakkaudesta.

Äiti ja melukylän lapset

Kurkistus suurperheen arkeen

Blogia kirjoittaa seitsemän lapsen äiti Terhi Nyykooli, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu!
Vaipparallia ja vertaistukea pilke silmäkulmassa.

Operaatio Äiti

Lifestyle-blogi lapsiperheen silmin

Operaatio Äiti -blogia kirjoittaa Helsingin Lauttasaaressa perheineen asuva Anette Aho. Blogissa käsitellään asumista, lastenvaatteita, uusperheen arkea ja hämmästellään elämää monelta kantilta.

Eveliina Matilda

Lifestyleblogi perhe-elämästä 100-vuotiaassa puutalossa

Eveliina Matilda on blogi lapsiperheen elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista.

Desire Nymark

Elämää uusioperheessä

Desire Nymark (ent. Nyman) on kahden pienen tytön äiti, joka kirjoittaa osuvista ja kantaa ottavista teksteistä tunnettua blogia. Blogi kuuluu Suomen suosituimpien perheblogien joukkoon.