Blogiesittelyt

Vaikuttajamarkkinoinin suosio kasvaa koko ajan, sillä bloggaajien suosituksilla on iso merkitys lukijakunnan käyttäymiseen. Tutustu Otavamedian bloggaajiin – millainen blogiyhteistyö olisi sinun brändillesi hyvä vaikuttajamarkkinoinnin tapa?

Ihan mamina

Ihan mamina

Blogin takana vaikuttaa 22-vuotias Niina Mantere: äiti, somepersoona, sairaanhoitajaopiskelija ja imetystukiäiti, joka haluaa rikkoa äitiyden tabuja ja antaa vertaistukea lapsiperhearkea eläville.

Kolmistaan

Kolmistaan

Karoliina Pentikäisen supersuosittu blogi kertoo uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista, vanhasta puutalosta ja yrittäjän elämästä. Karoliina on ammattibloggaaja, kirjailija, copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen.

Karkkipurkki

Karkkipurkki

Karkkipurkki-blogia kirjoittaa yrittäjänä ja päivystävän sijaisperheen äitinä työskentelevä Annika, 41-vuotta. Annikan blogi sisältää sisustusta, muotia ja perhearkea. Blogissa innostutaan erityisesti kotimaisista vaatemerkeistä, suloisista sisustusvinkeistä ja toisinaan kurkistetaan millaista on päivystävän sijaisperheen arki. Annikalla on kaksi lasta, -11 ja -14 syntyneet pojat. Blogissa on laadukkaat kuvat ja Annikalla on pitkä kokemus kaupallisista yhteistöistä.

Koti Kumpulassa

Elämänmakuinen perhelifestyleblogi

Blogia kirjoittaa tamperelainen Riika Voutilainen, neljättä lastaan kesällä syntyväksi odottava ja joogaopettajaksi opiskeleva luonnonkosmetiikkafani. Lähellä Riikan sydäntä ovat perheen ja joogan lisäksi vanhan talon sisustaminen omalla, persoonallisella otteella. Riika kirjoittaa positiivisessa blogissaan odotusajastaan, perhe-elämästään ja parisuhteestaan, unohtamatta joogaa ja kodin sisustamista. Riikan lapset ovat syntyneet 2010, 2014 ja 2016. Pienimmän ihmeen laskettu aika on 16.6.

Sopivasti ihana

Sopivasti ihana

Riikka Väänänen on 45-vuotias entinen kosmetiikkakouluttaja ja pitkäaikainen kauneustoimittaja. Riikka suhtautuu kauneudenhoitoon vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Meikki on leikkiä ja sen voi aina pestä pois!

Etä-äiti

Etä-äiti

Etä-äiti on Suomen suurin eroperheiden asioita käsittelevä blogi. Blogia kirjoittaa kirjailija ja eroseminaariohjaaja Helka Belt. Helka on etä-äiti esikoiselleen ja vuoroviikkoäiti kuopukselleen. Hän kirjoittaa erovanhemmuudestaan avoimesti kiertelemättä vaikeitakaan teemoja.

Janina Fry 360°

Janina Fry 360°

Janina Fry on tunnettu yrittäjä, muotisuunnittelija, juontaja ja esiintyjä, 45-vuotias kahden kouluikäisen lapsen äiti. Janinan blogi sisältää hyvinvointia, muotia, kauneutta ja kokkailuja. Janina kirjoittaa myös vuosien varrella saamistaan oivalluksista ja tämän päivän kuulumisista, huumoria unohtamatta.

Mutsis on

Palkittu ja arvostettu perheblogi

Mutsis on -blogi on Suomen suurimpia ja pitkäikäisimpiä perheblogeja. Blogi on palkittu useilla arvostetuilla palkoinnoilla: mm. Paras perheblogi vuonna 2015. Blogia kirjoittaa 26-vuotias kahden lapsi äiti Emilia. Blogi on aito, elämänmakuinen katsaus Emilian perheen arkeen ja arvoihin. Emilialla on vankka kokemus kaupallisista yhteistöistä ja hän on ammattitaitoinen valokuvaaja.

Xenia’s Day

Iloinen ja pirteä Xenia avaa blogissaan oven elämäänsä

Xenia’s Day -blogissa sisustetaan omakotitaloa Porvoossa, pohditaan perhearkea yrittäjän näkökulmasta sekä jaetaan vinkkejä kauneuteen ja pukeutumiseen. Xenialla on 4/14 syntynyt tyttö ja 6/17 syntynyt poika.

Suklaapossu

Suomen suurin leivontablogi!

Suklaapossun keittiössä häärää kolmen lapsen äiti, joka leipoo intohimolla herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Leivonnaisten nopeus ja helppous on valttia, mausta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan Suklaapossun omaan reseptipankkiin!

Glitz & Glam

Blogi kauneutta ja hyvää oloa arvostavalle

Glitz & Glam-blogin takana on kauneusalan ammattilainen Minna. Blogissa testataan kauden kosmetiikka- ja kauneudenhoitotrendit sekä jaetaan meikkivinkkejä arjesta juhlaan. Kauneusblogin lisäksi Minnan arkea rytmittää 2 lasta, kissa ja mies.

Sormustin

Ompelukoneen surinaa, sukkapuikkojen kilinää

Anni Ignatius on käsityöintoilija henkeen ja vereen. Blogissaan Anni kertoo elämästään käsityöharrastuksen näkökulmasta ja tarjoilee myös erilaisia käsityö- ja DIY-ohjeita. Anni valmistaa mielellään kaiken mahdollisen itse ja tarttuu empimättä erilaisiin käsityöprojekteihin.

Havaintoja parisuhteessa

Havaintoja parisuhteessa

Supersuositun rakkausbloggaajan Sami Minkkisen aito ja elämän makuinen parisuhdeblogi.
Tunnettu mediapersoona Sami Minkkinen avaa blogissaan esiripun omaan elämäänsä ja antaa yleisölleen sitä kuuluisaa miesnäkökulmaa parisuhteesta ja rakkaudesta.

Äiti ja melukylän lapset

Kurkistus suurperheen arkeen

Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti Terhi Nyykooli, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu!
Vaipparallia ja vertaistukea pilke silmäkulmassa. Terhillä on kuusi lasta: tytöt 2005, 2009, 2013,2018 sekä pojat 2010 ja 2015.

Yli pyykkivuorten

Huumoria, vertaistukea ja rakkautta

Blogia kirjoittaa nelikymppinen yhden alakoululaisen ja kahden teini-ikäisen lapsen äiti Hanna Maaria Pirkkalasta. Hanna kirjoittaa osuvia havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta ja ruuhkavuosiarjesta huumorin keinoin. Tärkeä osa blogia on blogin Facebook-sivun ympärille syntynyt lähes 7000 tykkääjän yhteisö, joka keskustelee aktiivisesti äitiyteen liittyvistä aiheista.

Operaatio Äiti

Lifestyle-blogi lapsiperheen silmin

Operaatio Äiti -blogia kirjoittaa Helsingin Lauttasaaressa perheineen asuva Anette Aho. Blogissa käsitellään asumista, lastenvaatteita, uusperheen arkea ja hämmästellään elämää monelta kantilta. Anetella on kolme lasta: 10/12 syntynyt poika, 11/15 syntynyt tyttö ja 1/18 syntynyt tyttö.

Eveliina Matilda

Lifestyleblogi perhe-elämästä 100-vuotiaassa puutalossa

Eveliina Matilda on blogi lapsiperheen elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Eveliina on 11/13 syntyneen Adeliinan ja 4/15 syntyneen Alexanderin äiti.

Desire Nyman

Elämää uusioperheessä

Desire on innokas sisustaja ja koiran omistaja. Blogissaan Desire kirjoittaa arjen hyvistä hetkistä ja haasteista sekä seurustelusta perhe-elämän kiireiden keskellä. Desirellä on 1/17 syntynyt tyttö, Isabelle.

Jenni Ukkonen

Muotia ja lifestylea kosmopoliitin silmin

Lontoossa, Münchenissa ja Dubaissa asunut Jenni kuuluu Suomen pitkäaikaisimpiin muoti- ja lifestylebloggaajiin. Jenni asuu nyt Ras Al Kaimahissa. Online-markkinoinnin parissa työskentelevä Jenni kirjoittaa ulkomailla asumisen ja matkavinkkien lisäksi tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Hurmaavan valkeaa

DIY- sisustusta ja matkailua

Hurmaavan valkeaa on sympaattinen sisustusblogi, josta löytyy sisustusinspiraatiota, remppaprojekteja, sisustusvinkkejä ja diy-ideoita. Blogia pitävä Hanna kirjoittaa mielellään myös matkavinkkejä.

Himahella

Ruuan ja viinin harmoniaa

Tiina Rantanen on monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, kotitalous-opettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti, jonka ruokafilosofia on ”herkkuja helposti”, eikä blogin ohjeet tee siitä poikkeusta.

Frutti di Mutsi

Kokeilevaa keittiötä ja DIY-vinkkejä

Sofia on kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Hän rakastaa ruoanlaittoa ja leipomista. Tässä blogissa jaetaan Sofian kokeilemia, tuunaamia tai rakentelemia helppoja mutta sitäkin herkullisempia reseptejä. Lisäksi Sofia rakastaa käsitöitä kaikissa muodoissa ja on Pinterestin suurkuluttaja.

Kaakao kermavaahdolla

Ihania herkkuja ja vinkkejä sisustukseen ja matkailuun

Tästä blogista löytyy toinen toistaan herkullisempia leivonnaisia, kakkuja, brownieita, piiraita ja muffinsseja. Makeiden herkkujen lisäksi löytyy myös suolaisia reseptejä laidasta laitaan. Blogiin on kerätty myös tarjoiluideoita juhliin sekä matkailua ja sisustusta.

Jyllannin suomineito

Perhe-elämää Tanskassa

Tanskassa asuva bloggaaja Terhi-Anneli on vegaaniperheen äiti, kuvaaja ja elokuvantekijä: tämä näkyy blogissa upeina, tunnelmallisina kuvina. Terhi kirjoittaa perheensä elämästä ja tarttuu rohkeasti myös yhteiskunnallisiin aiheisiin.