Vaikuttajaesittelyt

Vaikuttajamarkkinointi on vakiinnuttanut paikkansa markkinoinnin työkalupakissa, sillä vaikuttajien suosituksilla on iso merkitys seuraajien käyttäytymiseen. Teemme yhteistyötä koko Suomen vaikuttajakentän kanssa, kysy lisää vaikuttajayhteistyöstä Otavamedian yhteyshenkilöltäsi!

Kalastajan vaimo

Esteetikon elämää Norjassa

Blogia kirjoittava Johanna Alvestad on kahden ihanan teinin äiti, intohimoinen neuloja ja ennen kaikkea esteetikko. Norjassa asuva Johanna somistaa ja tuunaa kotia sekä avaa oven vaatekaappiinsa. Johanna on tunnettu kauniista valokuvista.

Ihan mamina

Vertaistukea lapsiperhearkeen

Blogin takana vaikuttaa Niina Mantere: äiti, somepersoona, sairaanhoitajaopiskelija ja imetystukiäiti, joka haluaa rikkoa äitiyden tabuja ja antaa vertaistukea lapsiperhearkea eläville.

Janina Fry 360°

Yrittäjän arkea Tukholmasta

Janina Fry on tunnettu yrittäjä, juontaja ja esiintyjä sekä kahden kouluikäisen lapsen äiti. Janinan blogi sisältää mm. hyvinvointia, muotia ja kauneutta. Tukholmassa asuva Janina sukkuloi kahden kotimaan välillä ja elää kiireistä yrittäjän arkea. Janina kirjoittaa myös vuosien varrella saamistaan oivalluksista ja tämän päivän kuulumisista, huumoria unohtamatta.

Xenia’s Day

Ihana Xenia avaa blogissaan oven elämäänsä

Xenia on kokenut vaikuttaja, joka asuu perheensä kanssa omakotitalossa Porvoossa. Blogissa sisustetaan kotia, pohditaan perhearkea yrittäjän näkökulmasta sekä jaetaan vinkkejä kauneuteen ja pukeutumiseen. Xenialla on neljä lasta, nuorin lapsi syntyi kesällä 2022.

Suklaapossu

Suomen suurin leivontablogi!

Suklaapossun keittiössä häärää kolmen lapsen äiti, joka leipoo intohimolla herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Leivonnaisten nopeus ja helppous on valttia, mausta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan Suklaapossun omaan reseptipankkiin!

Äiti ja melukylän lapset

Kurkistus suurperheen arkeen

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti Terhi Nyykooli, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu!
Vaipparallia ja vertaistukea pilke silmäkulmassa.

Operaatio Äiti

Lifestyle-blogi lapsiperheen silmin

Operaatio Äiti -blogia kirjoittaa Helsingin Lauttasaaressa perheineen asuva Anette Aho. Blogissa käsitellään asumista, lastenvaatteita, uusperheen arkea ja hämmästellään elämää monelta kantilta.

Eveliina Matilda

Lifestyleblogi perhe-elämästä 100-vuotiaassa puutalossa

Eveliina Matilda on blogi lapsiperheen elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista.