Rauhallista joulunaikaa

On aika vetää joulusukat jalkaan, nauttia joulun mauista ja tuoksuista, valoista ja tunnelmasta, rentoutua ja rauhoittua.

Moni meistä otavamedialaisistakin lomailee

Meille saa aina lähettää viestin, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
Jos yhteyshenkilösi lomailee, verkkomedioihin liittyvät kysymykset (inventaarit, raportit) kannattaa lähettää osoitteeseen adops@otava.fi, printin aineisto- ja laskutusasioissa palvelee yrityspalvelu@otavamedia.fi.
Kuluttaja-asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun >>.

Mainostajan joulukalenteri kiittää

Mainostajan joulukalenterin luukkuja on availtu erittäin ahkerasti, kiitos siitä kaikille! Kalenterin viimeisten luukkujen edut ovat avauduttuaan tavallista pidempään voimassa, ti 27.12. klo 12 asti. Ei siis kiirettä joulunvietosta työhommiin! Laita viestiä omalle yhteyshenkilöllesi ja saat varmasti edun käyttöösi.
Joulukalenterin luukku 23 >>
Joulukalenterin luukku 24 >>

Piristä välipäiviä leikkimielisellä jouluvisalla

Joulukortteja emme lähettäneet, Otavan perinteinen joululahjoitus ohjattiin tänä vuonna lasten ja nuorten lukemisen edistämiseen, tiedote löytyy täältä.

Teimme asiakkaidemme (ja omaksi) iloksi pienen jouluvisan, missä voit testata tietämystäsi eri maiden jouluperinteistä. Perinteet ja kysymykset on löydetty eri medioidemme toimituksista, kiitos upeista joulusisällöistä!
Jouluvisaan pääset täältä >>.

Toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa ja parasta mahdollista uutta vuotta!

Tomi Takanen ja koko Otavamedian B2B-tiimi