Ota herkuttelusesongit haltuun – teemaosioiden huikea suosio saa jatkoa

Pääsiäinen, vappu, äitienpäivä, valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat tuovat valonpilkahduksia kevääseen ja kesään. Veden saa herahtamaan kielelle ajatus kevään ensimmäisistä grilliherkuista. Kaiken tämän olemme koonneet herkuttelusesongiksi ja valmiiksi näkyvyyspaketeiksi.

Tavoita intohimoiset herkkusuut, grillaajat, kotikokit, leipurit ja ruokahifistelijät monipuolisesti Otavamedian verkostosta. Ruokateeman ympäriltä löydät monta tapaa olla esillä, mm. Kotilieden teemanumerot, verkon teemaosiot ja natiivin näkyvyyspaketti omalla reseptillä, lue lisää alta!

Natiivin näkyvyyspaketti omalla reseptillä

Paketoimme avaimet käteen -ratkaisun, jossa brändisi näkyy laadukkaiden ja inspiroivien ruokasisältöjen yhteydessä. Teemme tuotteesi ympärille herkullisen reseptin, jota jakelemme monikanavaisesti. Uutena kanavana mukana Kotilieden TikTok!

Näkyvyyspakettiin kuuluu seuraavat elementit

  • Ruokatoimittajan tuottama herkullinen resepti
  • Näyttävä display-mainonta ruokateemaosiossa: Voit valita brändillesi sopivan teemaosion
  • Informatiivinen natiiviartikkeli, jossa resepti näkyy
  • Sisältönostot Otavamedian uutiskirjeessä
  • Jaot Otavamedian somekanavissa
  • Lyhyt video reseptistä Kotilieden TikTok-kanavalla
  • Printtinäkyvyys Kotiliesi-lehdessä
Piirakka

Hinta alkaen 10 000 €

(Lisäksi hinnasta annetaan mediatoimistoalennus -15 % tai suora-asiakasalennus -12 %. Hintaan vaikuttaa valittu kokonaisuus)

Nosta brändisi näkyville suosituissa teemaosioissa

Näkymällä Kotilieden teemaosioissa saat kohdennettua viestisi juuri oikealle yleisölle juuri oikeaan aikaan. Kotilieden ruokasisällöt ovat huippusuosittuja, reseptejä ja vinkkejä etsitään ahkerasti ympäri vuoden!

Monipuolinen pääsiäinen valloittaa koko kodin

Kotiliesi.fi:n Paras pääsiäinen tavoittaa kotoilijat ja antaa inspiraatiota ja vinkkejä lukijoille. Pääsiäinen aloittaa kevään juhlakauden ja silloin haetaan ohjeita rairuohon kasvattamiseen, lampaanpaistin kypsennykseen, juustokakkujen ja rahkapiirakoiden leipomiseen. Paras pääsiäinen on tulvillaan ideoita ja inspiraatiota! Kotilieden vinkeillä valmistuvat perinneherkut mämmistä broileriherkkuhin. Sieltä löytyvät ohjeet suussa sulaviin jälkiruokiin ja leivonnaisiin, ideat lokoisaan pääsiäisoleiluun ja pieneen puuhasteluun.

Kotiliesi.fin Grilli kuumaksi avaa grillikauden näyttävästi

Ihan kohta puhalletaan grilleistä pölyt pois, sillä Kotiliesi.fi on kesän grillauksessa mukana suut napsaavilla herkuilla ja kesäisillä juomilla, joten nyt kannattaa varata näyttävät mainospaikat suosituissa grillaussisällöissämme. Suomalaiset ovat grillauskansaa ja sen takia kokoamme yhteen grillikauden parhaat herkut, jotka sopivat niin lihansyöjän kuin kasvisruokavaliosta nauttivan lautaselle. Kotilieden teemaosiot kokoavat sivuille aihealueesta kiinnostuneet kuluttajat ja antavat vinkkejä, tietoa ja trendiherkkuja. Varmista näkyvyytesi Kotilieden huippusuosituissa ruokasisällöissä, joka on avautumassa toukokuussa.

Kevään juhlat tuo ideoita merkittäviin hetkiin

Kotiliesi.fi:n Kevään juhlat tavoittaa elämän tärkeitä hetkiä suunnittelevat. Vappu, äitienpäivä, lakkiaiset ja elämän merkkipaalujen saavuttaminen ovat merkittäviä tapauksia, joita voi juhlistaa läheisten kanssa nauttimalla hyvästä seurasta, ruoasta ja juomista. Kotiliesi.fi kulkee läpi kevään juhlakauden vapusta valmistujaisiin kävijöiden tarpeisiin vastaten ja vinkkaa juhlatarjoiluja, lahjaideoita ja juomavinkkejä. Kotilieden juhlasisällöt antavat vastaukset moniin kysymyksiin ja ohjeet niin perinteisiin herkkuihin kuin trendikakkuihin, vegaanisiin herkkuihin ja alkoholittomiin drinkkeihin. Osiosta löytyvät ohjeet suussa sulaviin juustokakkuihin ja leivonnaisiin, ideat kevään ensimmäisille piknikeille ja neuvot munkinpaistoon.

Kotilieden teemaosiot kokoavat sivuille aihealueesta kiinnostuneet kuluttajat. Näkymällä Kotilieden teemaosioissa saat kohdennettua viestisi juuri oikealle yleisölle juuri oikeaan aikaan. Juhlasisältöjen arvioidaan keräävän miljoona sivunkatselua ajalla 20.4. – 6.6.2022!

Varmista näkyvyytesi ruoasta kiinnostuneille yleisöille!

Sini Virta
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 355 3003

Ota yhteyttä