Videotuotannot ja webcast

Video on sisältömuodoista vaikuttavin, koska se herättää tehokkaimmin tunteita. Minkälaisia videotuotantoon liittyviä toiveita sinun yritykselläsi on?

Videotuotannot

Videolla välität tunteita ja aitoja reaktioita. Siksi se on sisältömuodoista vaikuttavin. Vaikeaselkoinenkin viesti taipuu videolla helpommin lähestyttävään muotoon ja parhaimmillaan liikkuva kuva vangitsee katsojan hetkeksi ja antaa uusia ajatuksia.

Vahvimmillaan video on silloin, kun katsoja tuntee, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Siksi liikkuvan kuvan tuotannoissa on ymmärrettävä kohderyhmän tarpeet ja julkaisualustan luonne – ja skaalattava tuotanto oikeaan muotoon.

Hyvä animaatio tiivistää vaikeaselkoisen asian infografiikan tavoin. Toimiva asiantuntijavideo tuo puhujan viestin suoraan katsojalle. Ja vaikuttava brändivideo kertoo arvoista.

Tuotamme Otavamedia OMAssa asiakkaillemme satoja liikkuvan kuvan tuotantoja vuodessa somekampanjoista yritysvideoihin. Saat kauttamme kaiken tarvittavan videotuotantoon: konseptin ideoinnin, käsikirjoituksen, ohjauksen, tuotannon, kaluston, ilmakuvauksen ja studiot. 

Tavoitteenamme on tehdä vaikuttavia tarinoita, jotka kertova tunteista, arvoista ja tavoitteista. Katso tuore esimerkki siitä miten yhteistyö eteni ja miltä lopputulos näytti JYPin yhteisövideon kohdalla.

Uusin showreelimme:

Videotuotannon kulku

Tuotannon suunnittelu lähtee liikkeelle seuraavien asioiden määrittelyllä:

  1. mitä videolla halutaan kertoa, mikä on videon viesti
  2. mikä on kohderyhmä
  3. missä video julkaistaan

Kun olemme yhdessä määritelleet tavoitteet, kohderyhmän ja julkaisualustan, saat meiltä kustannusarvion. Videon hintaan vaikuttavat tarvittavien työvaiheiden lisäksi käytettävä kuvauskalusto, esiintyjät, tarve puvustukselle ja maskille, musiikki ja se missä kuvaus tapahtuu. Videotarjous sisältää kaikki tuotantoon liittyvät kulut eriteltyinä.

Tuotannon aluksi suunnitellaan ja tehdään tuotantojärjestelyt. Näihin kuuluvat mm. käsikirjoitus, roolitus ja kuvauspaikkajärjestelyt.

Kuvausten jälkeen materiaali siirtyy jälkituotantoon, jossa se editoidaan valmiiksi videoksi tarinan, kuvan, äänen, värin ja grafiikan osalta.

Webcast-tuotannot

Striimaus, Youtube live, audiocast, virtuaalitapahtuma, podcast, webinaari, Facebook live, web conference…Tätä kaikkea ovat Otavamedia OMAn webcast-palvelut.

Toteutamme webcast-tuotannot asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella tarpeiden mukaan räätälöidyllä toteutuksella. Huolehdimme kaikesta lähetykseen liittyvästä tekniikasta ja järjestelyistä.

Mikä on Webcast?

Webcast mahdollistaa tilaisuuteen osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta, joko suoraa lähetystä seuraten tai katsomalla tallenteen myöhemmin. Webcastin avulla voit myös kustannustehokkaasti laajentaa tapahtumasi verkkoon, jos esimerkiksi tila tai kustannukset eivät salli kaikkien halukkaiden kutsumista paikan päälle. Lähetykseen osallistuminen on helppoa ja vaivatonta päätelaitteesta riippumatta – osallistujan tarvitsee vain avata linkki verkkoselaimessa. Kaikki paikan päällä esiteltävät materiaalit näkyvät myös Webcast-lähetyksen seuraajalle, ja lähetyksiin on mahdollista tuoda mukaan interaktiivisuutta.

Mihin tarkoituksiin Webcast sopii?

Webcast on hyvä tapa tiedottaa ja tavoittaa ihmiset eri kanavissa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseeraukseen, osavuosikatsaukseen, paneelikeskusteluun tai erilaisiin sosiaalisen median toteutuksiin. Lähetyksen voi upottaa esimerkiksi yrityksen verkkosivuille tai intranetiin, tai tarvittaessa toteutamme tapahtumalle omat kampanjasivut.

Mitä liikkuvan kuvan tarpeita sinulla on? Voinko auttaa?

Larissa Lounassalo
Asiakkuuspäällikkö
050 523 3491

Ota yhteyttä.

Tutustu tuottamiimme videoihin Vimeossa

Siirry Vimeoon