Videotuotannot ja webcast

Videolla välität aitoja tunteita ja reaktoita. Siksi se on sisältömuodoista vaikuttavin. Paketoidaan yhdessä tuotteesi tai palvelusi vaikuttavaan muotoon.

Videotuotannot

Videon vahvuus on sen vaikutus katsojan tunteisiin. Videolla voit opastaa, naurattaa, kannustaa, itkettää tai ravistella. Vaikeaselkoinenkin viesti taipuu videolla helpommin lähestyttävään muotoon ja parhaimmillaan liikkuva kuva vangitsee katsojan hetkeksi aivan muihin maailmoihin.

Vahvimmillaan video on silloin, kun katsoja tuntee, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Siksi liikkuvan kuvan tuotannoissa on ymmärrettävä kohderyhmän tarpeet ja julkaisualustan luonne, ja skaalattava tuotanto oikeaan kokoon. Meille on tärkeää, että tuottamamme videot välittävät asiakkaamme viestin kirkkaasti ja vakuuttavat katsojan.

Katso alta uusin showreelimme.

Tuotamme Otavamedia OMAssa asiakkaillemme satoja liikkuvan kuvan tuotantoja vuodessa somekampanjoista yritysvideoihin ja ohjatusta sisällöstä informatiivisiin animaatioihin. Saat kauttamme kaiken tarvittavan videotuotantoon: konseptin ideoinnin, käsikirjoituksen, ohjauksen, tuotannon, kaluston, ilmakuvauksen ja studiot. 

Webcast-tuotannot

Striimaus, Youtube live, audiocast, virtuaalitapahtuma, podcast, webinaari, Facebook live, web conference… Tätä kaikkea ovat Otavamedia OMAn suositut webcast-palvelut.

Toteutamme Webcast-tuotannot asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella tarpeiden mukaan räätälöidyllä toteutuksella. Huolehdimme kaikesta lähetykseen liittyvästä tekniikasta ja järjestelyistä.

Mikä on Webcast?

Webcast mahdollistaa tilaisuuteen osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta, joko suoraa lähetystä seuraten tai katsomalla tallenteen myöhemmin. Webcastin avulla voit myös kustannustehokkaasti laajentaa tapahtumasi verkkoon, jos esimerkiksi tila tai kustannukset eivät salli kaikkien halukkaiden kutsumista paikan päälle. Lähetykseen osallistuminen on helppoa ja vaivatonta päätelaitteesta riippumatta – osallistujan tarvitsee vain avata linkki verkkoselaimessa. Kaikki paikan päällä esiteltävät materiaalit näkyvät myös Webcast-lähetyksen seuraajalle, ja lähetyksiin on mahdollista tuoda mukaan interaktiivisuutta.

Mihin tarkoituksiin Webcast sopii?

Webcast on hyvä tapa tiedottaa ja tavoittaa ihmiset eri kanavissa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseeraukseen, osavuosikatsaukseen, paneelikeskusteluun tai erilaisiin sosiaalisen median toteutuksiin. Lähetyksen voi upottaa esimerkiksi yrityksen verkkosivuille tai intranetiin, tai tarvittaessa toteutamme tapahtumalle omat kampanjasivut.

Ammattilaisen käsissä viestisi ei jää jalkoihin.

Sanna Grav
Videotuottaja
044 5487 546

Ota yhteyttä

Tutustu tuottamiimme videoihin Vimeossa

Siirry Vimeoon