Verkkomainonta Otavamediassa

Monipuolisen digiverkostomme kautta voimme rakentaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, oli kyseessä sitten laajempi kohderyhmä tai tarkkaan valittu erityisjoukko.

Kuluttajan kiinnostus ei katso kanavaa, mutta yhä useammin se kanava on verkko. Verkon käyttö – ja aivan erityisesti mobiilin käyttö – jatkaa kovaa kasvuaan. Kun haluat saada kiinni sinun tuotteestasi tai palvelustasi kiinnostuneen kuluttajan, desktop- ja mobiilimainonta ovat yhä useammin ne keinot, joilla  tavoitat hänet kiinnostuksensa parista.

Otavamedian verkkosivuistoilla pystyt kohdentamaan sekä sivustokohtaisesti (Otavamedia ROS), että laajemmilla verkostokohdennuksilla (Otavamedia RON). Voit myös valita pakettiisi esimerkiksi pelkästään naisille suunnatut sivustot, miespainotteiset sivustot, tai vaikka Cross Screen -ratkaisun, jolla tavoitat kohderyhmäsi kaikista päätelaitteista (desktop, mobiili ja tabletti). Voit kohdentaa mainontasi tarkasti myös tiettyyn kellonaikaan, ja paikkaan, jolloin pääset hyödyntämään kuluttajan mikrohetkiä – olet läsnä juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Jos haluat lukea enemmän nimenomaan mobiilimainonnasta, suosittelen sinua lukemaan tämän blogin mobiilimainonnan vahvuuksista.

Tavoitamme yhteensä 3,2 miljoonaa kuukausikävijää, joista 1,9 miljoonaa desktopin puolelta ja 2,5 miljoonaa kävijää mobiilin ja tabletin kautta. (Lähde: Comscore) Laadukas mediaympäristö ja kuluttajia puhuttelevat sisällöt luovat loistavan pohjan luoville verkkomainonnan ratkaisuille. Teemme myös jatkuvaa kehitystyötä sivustollamme sen eteen, että mainospaikat ovat toimivia ja käyttökokemus on miellyttävä. Blogistamme voit lukea lisää siitä, miten mediaympäristö vaikuttaa mainonnan laatuun.

Olemme keränneet kokoon erilaisia desktop- ja mobiilikampanjoissa toteutettavia mainosmuotoja. Tutustu mainosmuotojen showroomiin.

Verkkomainonnan hinnaston löydät täältä.

Sivustojemme tuoreet viikkokävijämäärät löytyvät täältä.

Kysy lisää tehokkaista verkkomainonnan ratkaisuista!

Aki Ronkainen
Myyntipäällikkö
050 310 3133

Ota yhteyttä